Oud Ade

Verhuur

Nadat u eigenaar bent geworden van één van de recreatiewoningen in De Buitenplaats te Oud Ade kunt u naar eigen wens gebruik maken van uw woning. Op De Buitenplaats te Oud Ade is het toegestaan om uw recreatiewoning volledig voor eigen recreatief gebruik te benutten. Permanente bewoning is niet toegestaan. De recreatiewoning kunt u echter ook voor de verhuur aanbieden. In dat geval dient u een verhuurbemiddelingsovereenkomst aan te gaan met de verhuurorganisatie Belvilla.

Vrij recreëren

Combinatie van verhuur en eigen gebruik

Als eigenaar van een recreatiewoning op De Buitenplaats te Oud Ade bepaalt u zelf per jaar welke periode(n) voor verhuur uw recreatiewoning beschikbaar is c.q. zijn en u zal dit uiterlijk 1 oktober voor het betreffende verhuurseizoen schriftelijk aan Belvilla bekendmaken. Bij verder eigen gebruik dient u zich dan aan te passen aan de eventuele vrije perioden. Een en ander stemt u verder af in overleg met Belvilla.

Onder deze overeenkomst zorgt Belvilla voor de (ver)huurexploitatie van de recreatiewoningen in de perioden dat u er als eigenaar zelf geen gebruik van maakt. Dit kan leiden tot een aantrekkelijk rendement van ca. 5%. De verhuurorganisatie ontvangt voor deze beheerwerkzaamheden provisie en vergoedingen.

De samenwerking tussen u als eigenaar en Bellvilla als verhuurder heeft als inzet een hoge bezetting en daarmee samenhangend een hoog rendement. De overeenkomst garandeert dat nodige reparaties en vervangingen (ook aan de inrichting) worden uitgevoerd. Belvilla draagt er zorg voor dat beschadigingen of vermissingen die aan huurders zijn toe te rekenen ook door die huurders worden vergoed. Voor schade aan de inboedel toegebracht door huurders is een verzekering bij Belvilla inbegrepen.

Over Belvilla

Belvilla is speciaal voor verhuur en beheer opgericht in 1980. Deze organisatie kan bogen op een jarenlange ervaring in het verhuren van recreatiewoningen en appartementen in Europa. De organisatie is al jarenlang operationeel en onderhoudt vele relaties.

De oorsprong van deze organisatie gaat terug tot 1980. Met ruim 40 jaar kennis en ervaring is Belvilla uitgegroeid tot één van de grootste Europese spelers op het gebied van vakantiehuizen. Jaarlijks verblijven meer dan 660.000 gasten uit voornamelijk Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje en Groot-Brittannië in één van onze vakantiehuizen. Belvilla is vanaf 2007 tot 2019 onderdeel geweest van de @Leisure Group. Sinds 2019 is Belvilla onderdeel van OYO Vacation Homes. Belvilla is lid van Thuiswinkel. De vakantiehuizen worden persoonlijk beoordeeld volgens strikte criteria, door specialisten in huis en inkopers ter plaatse die de regio goed kennen, alvorens ze aan het aanbod toegevoegd worden. Zij bewaken continue de kwaliteit samen met huiseigenaren. Daarnaast speelt feedback van de gasten natuurlijk ook een
belangrijke rol. In de bedrijfsvoering streven zij ernaar om de allernieuwste technieken op een breed vlak toe te passen.

Lees hier meer over verhuur via Belvilla.

Interesse

Heb je vragen over De Buitenplaats? Of wil je dat ons makelaarsteam contact met je opneemt? Neem dan contact op via 071 – 361 93 43 of
info@damenmakelaars.nl.

Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Recreatief wonen in Oud Ade